به گزارش خبرنگار یزدفردا از طبس،همایش مسئولان روابط عمومی و اصحاب رسانه با حضور معاون استاندار و فرماندار طبس برگزار شد.
طی این همایش تودیع رئیس پیشین ارشاد"عبدالرحیم رحیمی"صورت پذیرفت و از زحمات ایشان طی چندین سال خدمت در این نهاد،تقدیر و تشکر گردید.
همچنین با تودیع و معارفه مسئول روابط عمومی پیشین و جدید فرمانداری ،ضمن تقدیر از زحمات "جواد زیبائیان" ،مسئول روابط عمومی پیشین فرمانداری، "مریم پوریامنش" به عنوان مسئول روابط عمومی جدید فرمانداری،معرفی شد.
"طالبیان مقدم"معاون استاندار و فرماندار طبس با تسلیت اربعین حسینی و شهادت امام رضا(ع) و همچنین گرامیداشت روز ثبت احوال، حضور در این همایش را اهمیت دادن به جایگاه روابط عمومی دانست و اظهار داشت: روابط عمومی مانند جاده ای دوطرفه است که هم مردم و هم دولت و نظام باید از آن بهره ببرند و اگر بر اساس اصول صحیح حرکت کند طبیعتا به عنوان بالاترین جزء جامعه محسوب می شود تا اهداف والای نظام را به سر منزل مقصود برساند.
وی افزود: پیامبران، رابط بین خداوند متعال و جامعه ی بشری بودند که این نشان از اهمیت بالای روابط عمومی است. و نگاه ما این بحث باید یک نگاه دینی باشد.
"طالبیان مقدم" در بخش دیگری از سخنان خود گفت: تلاش کنید تا جایگاه و منزلت روابط عمومی را در سازمان ها،نهاد ها و ادارات بالا ببرید.
وی با بیان اینکه روابط عمومی ها باید چشم و زبان ادارات باشند خاطرنشان کرد: صداقت در گفتار و صراحت در رفتار ،یکی از واجبات کار روابط عمومی هاست.
گفتنی است در حاشیه ی این مراسم،کارگاه آموزش عکاسی با حضور آقای حمید حقی،کارشناس هنری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، برگزار شد.
عکس : فهیمه سادات حقانی
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
شنبه 12,ژوئیه,2025